Vraag-maar-raaksessie
Jouw digitaal inspiratiemoment

Vraag-maar-raakgesprekBoek hier je gratis vraag-maar-raak gesprek in

❓Probeer je meer uit je onlinemarketing te halen, maar zie je amper resultaat?

❓Wil je slimmer en efficiënter werken, maar weet je niet of automatisering haalbaar is voor jouw bedrijf?

❓Of wil je gewoon eens aftoetsen of je op de juiste weg zit met je digitale strategie 

Voor veel ondernemers is een klankbord soms meer dan welkom.

Daarom organiseer ik vraag-maar-raaksessies: daarin krijg je een uur lang de tijd om je vragen op mij als digitale expert af te vuren.


Je krijgt:

✅ Nieuwe inzichten over je online marketing.

✅ Zekerheid over de juiste aanpak voor je bedrijf.

✅ Inspiratie om slimmer tewerk te gaan.

 

kostprijs?

Je onverdeelde aandacht. Nadien zou een leuke comment van je op de LinkedIn post die ik plaats over ons gesprek wel leuk zijn 😀

Veerle Ponet
Blijven bijleren met als minimum: “op de hoogte blijven van de laatste trends in het ICT- en marketinglandschap”, is voor mij belangrijk. Het is fijn om dan met een expert ter zake te spreken die in beeldende commerciële taal, complexere technische aangelegenheden uitlegt en zo je kennis verruimt. Het vraag-maar-raak-gesprek met Mike is een ervaring die ik omschrijf als: “degelijkheid, verpakt in een warm-menselijk-jasje”. Ben je op zoek naar iemand die je vooruit helpt met de cocktail ICT & marketing en die het mens-zijn op de voorgrond plaatst, dan kan ik Mike als mens en expert, warm aanbevelen.
Veerle Ponet - psychotherapeut
Zaakvoerster
STEP INSIDE

Je vragen beantwoord

Waarom organiseer je deze gesprekken als je er misschien niets voor krijgt?

Vergis je niet, ook voor mij is een vraag-maar-raaksessie waardevol. Zo’n gesprek geeft me niet alleen de kans om nieuwe contacten te leggen en mensen te helpen. Ik blijf ook op de hoogte van wat er leeft in ondernemersland.  

Mijn doel is altijd hetzelfde: ervoor zorgen dat jij minstens evenveel aan je sessie hebt. Dat doe ik bijvoorbeeld door je te wijzen op quick wins – oplossingen die snel veel resultaat opleveren. Of door je te inspireren en nieuwe inzichten te bezorgen. Dingen die me aardig lukken, als ik de vorige deelnemers mag geloven.

Wat als ik de afspraak moet herplannen of annuleren?

In de boekingsmails die je hebt ontvangen is er een knop waarmee je je afspraak kan verzetten naar een andere datum of annuleren. Om organisatorische redenen is dit beperkt tot max 2 dagen voor de afspraak.

Waarmee kun je me helpen?

Jij hebt de touwtjes in handen, en kiest zelf over welke digitale thema’s je het wilt hebben.

Om je een idee te geven: de meeste gesprekken gaan over marketingautomatisering en digitale marketing. Want dat zijn tegenwoordig de hot topics.

Ben je op zoek naar tips om je klanttevredenheid te verbeteren? Of wil je weten wat je kunt doen om je onderneming digitaal te transformeren? Dan ben je ook daarvoor bij mij aan het juiste adres.

Elk gesprek bereid ik voor, zodat ik je op het moment zelf pasklare antwoorden kan geven.

Help je me tijdens ons gesprek ook om oplossingen door te voeren?

Het vraag-maar-raakgesprek is er om je te inspireren en je te laten zien wat er allemaal mogelijk is in je bedrijf. Wil je hulp bij het realiseren van die ideeën? Dan sta ik na ons gesprek vrijblijvend voor je klaar om ze voor je uit te voeren.

Hoe boek ik een vraag-maar-raakgesprek?

Klik bovenaan op de knop ‘boek hier je gratis vraag-maar-raakgesprek in’ en kies in het automatische boekingssysteem welk tijdstip je het best uitkomt. Gesprekken zijn mogelijk op dinsdag en donderdag.

1) Vul je contactgegevens in en hou je mailbox in de gaten. Check voor de zekerheid ook je spamfolder.

2) In de bevestigingsmail vind je een overzicht van je afspraakgegevens. Met een klik op de knop kun je de afspraak ook in je eigen agenda zetten.

3) Vóór ons gesprek mail ik je nog even om te vragen waarover je het wilt hebben: zo kan ik al het een en ander voor je uitzoeken.

4) Je neemt deel aan de vraag-maar-raaksessie door op de link in de bevestigingsmail te klikken. Ik gebruik MS Teams voor ons videogesprek, maar je hebt het programma niet nodig om te kunnen deelnemen.
Comm.V. Lorem Ipsum Communications - Louis van Doornestraat 12, 9900 Eeklo - 0472/66.55.38 - mike@atthecrossroad.be
privacy policy 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram