Resultaat- en klantgerichte online marketing rondom jouw uniek merkverhaal

Genereer meer leads, sales en klanten met je strategie
Krijg de reputatie van expert on- & offline
Bereik je perfecte doelgroep

Je digitale strategie 
de sleutel tot een sterk merk en hart van je doelgroep

Met een doelpubliek dat alsmaar vaker naar een schermpje zit te turen, kun je maar beter ook
online voldoende zichtbaar zijn. Met een slimme strategie voor je online marketing (ook wel digitale marketing genoemd) win je niet alleen het hart van je potentiële klanten, je vermijdt ook dat je tijd en geld over de balk smijt zonder er resultaat voor terug te zien.

Een online marketingaanpak
die verder gaat dan enkel adverteren

je strategie

Met een duidelijk plan van aanpak vermijd je losse acties die weinig tot geen resultaat opleveren. Door alle puzzelstukken naadloos in elkaar te passen, maak ik van je online marketing een geoliede motor met hoog rendement gebouwd voor succes.

je socials

Ik help je de juiste sociale mediakanalen te vinden waar je (potentiële)klanten rondhangen. Het is de plek om een betere relatie met je klanten op te bouwen en leads te genereren, en het ideale startpunt voor mond-tot-mondreclame.

 je content

Contentmarketing wordt ook wel inboundmarketing genoemd. Door consequent interessante content voor je doelgroep te publiceren, zorg ik ervoor dat je de status van expert krijgt. Dit kan o.a door: blogs, e-books, whitepapers, nieuwsbrieven, socialemediaposts, video's, enzovoort.

Je leadgeneratie & ROI

Ik maak van je online marketing je partner in crime om je businessdoelen te verwezenlijken. Gedaan met gok- en giswerk. Krijg meer resultaat door je beslissingen en acties op inzichtelijke data te baseren. Bijvoorbeeld die van analyticsplatformen of gegevens uit socialemediastatistieken.

Wil je meer resultaat uit je online marketing halen?

✅ een uitgekiende strategie
✅ een duidelijke value proposition
✅ een aantrekkelijk design & branding
✅ waar de optimale klantenervaring centraal staat
Dan ben je bij At The Crossroad aan het juiste adres voor een doordachte strategie die ook in je bedrijf alle neuzen in dezelfde richting zet. Want alleen zo draag je overal dezelfde merkboodschap uit, verbeter je je klantenervaring en win je het vertrouwen van je potentiële klanten.
>> Benieuwd hoe ik je onderneming futureproof maak in een digitale wereld?

Hoe een succesvolle marketingstrategie eruit ziet? Een tipje van de sluier

Een visie & missie 
waar authenticiteit en de klant centraal staat      

Succesvolle marketing begint op de werkvloer, bij je eigen mensen. Alleen als alle neuzen in dezelfde richting staan, creëer je een authentieke en consistente merkervaring. 
Mijn aanpak gaat dus verder dan alleen marketing en sales: hij beslaat je hele onderneming. Want dat is nodig om je merkbeleving op elk bedrijfsniveau te verankeren. Alleen zo krijg je een betere klantenervaring en een consistente merkervaring.
Attract
Engage
Delight
Waar is je doelgroep in geïnteresseerd, en met welke uitdagingen krijgen ze te maken? Ik ga het voor je na en breng je merk onder de aandacht met interessante content, een strategie voor je sociale media, en meer. Je positionering, branding & value proposition leiden tot je eigen merkidentiteit. Die laat ik tot leven komen met de juiste tone of voice, die onder andere vervat zit in je branding en je communicatiestijl. Zo verspreid je een glasheldere boodschap die een gevoelige snaar raakt bij je doelgroep.
Nu je de aandacht van je doelpubliek hebt, wil je daar ook iets mee doen. We laten de juiste marketing automation tools ons helpen en werken een marketing & salesfunnel om je klant snel van eerste contact tot aankoop te leiden. Mijn wapen? Een consistente merkervaring op elk van je online en offline contactmomenten (je brand touchpoints).
Het is gemakkelijker om bestaande klanten opnieuw te doen kopen, dan er telkens nieuwe te zoeken.
Ik zoek voor je uit wat je klanten hondstrouw aan je merk maakt (brand loyality), zodat ze blijven terugkomen voor je producten of diensten. Het voordeel van zo’n enthousiaste fanbase? Ze ontpoppen zich tot merkambassadeurs (ofwel brand ambassadors) en helpen je zo om het hart van nieuwe klanten te winnen.
Flywheel model

Vraag-maar-raak en betaal wat je wilt!

Ben ik de persoon die je bedrijf nodig heeft? Toets het eens af tijdens een vrijblijvend 1 op 1 vraag-maar-raakgesprekGeen verkooppraatje, wel een uur waarin je onbeschaamd al je (digitale)marketing- en automatisatievragen op mij als expert mag afvuren. 

Daarna betaal je wat je wilt en áls je dat wilt. 

Klinkt goed? 

Klaar om je online marketing scherp te stellen?

Contacteer me voor meer info >>
Comm.V. Lorem Ipsum Communications - Louis van Doornestraat 12, 9900 Eeklo - 0472/66.55.38 - mike@atthecrossroad.be
privacy policy 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram