Succesvol digitaal transformerenstoom je bedrijf klaar voor een digitale wereld

een visie die nieuwe opportuniteiten en klanten oplevert
blijf je concurrent(en) een stap voor
de think digital first mindset

Het digitale tijdperk 
het nieuwe normaal

Of er nu een pandemie aan de gang is of niet: hoe flexibel reageert jouw onderneming op grote en kleine veranderingen?
Bedrijven die inzetten op digitale transformatie zijn klaar voor de toekomst, wat die ook brengt. Ze streven naar voortdurende verbetering en groei, en durven verder dan hun eigen onderneming te kijken.

Die transformatie is een strategie die al je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau brengt. We moeten met andere woorden terug naar de tekentafel.

Een succesvolle digitalisatie 
is er één met een sterke visie en missie     

Je digitale transformatie: krijg hulp van een digitaal expert om

✅ technologie slimmer in te zetten 
✅ nieuwe inkomstenbronnen te creëren
✅ je kosten te verminderen
Laat At The Crossroad je helpen om voor vernieuwing te gaan, maar doordacht. We bekijken je visie en missie: welke digitale elementen je er nog kan aan toevoegen?

Wees niet bang om digitaal te denken: laat je inspireren door recente markttendensen in je vakgebied, overweeg een nieuwe partner, andere producten of diensten en nieuwe inkomstenstromen.
>> Benieuwd hoe ik je bedrijf futureproof maak in een digitale wereld?

Nieuwe kansen voor je onderneming ontdekken is een stapsgewijs proces

Je klanten verwachten 
een minimum aan digitaal comfort      

Sinds de coronacrisis valt er niet meer te ontkomen aan het digitale verhaal. Nu je doelpubliek heeft kunnen proeven van het gemak van technologie en digital, verwachten ze niets minder van je. Een minimum aan digitaal comfort is het nieuwe normaal geworden voor je klanten.
Kun je die verwachtingen niet inlossen? Dan zit je toekomstgerichte concurrent maar een muisklik verderop. 

Zo’n digitale krachttoer voer je niet snel even tussen je andere projecten uit. Een stapsgewijze aanpak is de beste methode.
>> blog: Een marketinggeneralist of-specialist: wat heb ik nodig
herdenk 
hervorm
en actie!
Durf voor vernieuwing te gaan, maar pak je plannen doordacht aan. Trek deze vernieuwing ook door tot in je online strategie: welke digitale elementen kun je er nog aan toevoegen?
Wees niet bang om digitaal te denken: laat je inspireren door recente markttendensen in je vakgebied, overweeg een nieuwe partner, andere producten of diensten en nieuwe inkomstenstromen.
Elke ingrijpende verandering heeft invloed op je medewerkers en de processen waarmee ze vertrouwd zijn. Bekijk of er verouderde of manuele werkprocessen zijn die je kunt digitaliseren en automatiseren
Luister ook naar je medewerkers: staan ze open voor de digitale sprong? Of is er meer marketing & communicatie, IT project & changemanagement nodig om de transitieperiode te vergemakkelijken?
Welke verbeteringen zijn gemakkelijk uit te voeren en bezorgen je een straf resultaat? Ga als eerste met die quick wins aan de slag. Door stapsgewijs te werken, voorkom je onverwacht grote problemen bij bedrijfskritieke projecten.
Digital minded

At The Crossroad helpt
je met een digitale bedrijfscultuur 

Je digitalisatie heeft pas kans op slagen als alle neuzen in dezelfde richting staan. Hoe zorg je ervoor dat iedereen enthousiast meestapt in je nieuwe verhaal? Met doelgerichte interne communicatie, marketing en IT projectbegeleiding activeer je die digitale mindset bij iedereen in je bedrijf. 

Waarom zou je het niet doen? De voordelen van digitale transformatie voor je onderneming zijn niet te onderschatten

Vergroot je efficiëntie

Je productie- en werkprocessen vereenvoudigen, een slimmer dienstenaanbod creëren en je businessmodel futureproof maken. Het zijn stuk voor stuk manieren om efficiënter te werken.
Door te innoveren genereer je bovendien meer inkomsten en bespaar je tijd, geld en middelen.

Verbeter je aanbod

Speel jij voldoende in op de toenemende eisen van je klanten?
Durf je stapel kaarten te herschikken door in te spelen op nieuwe markttendensen en je klanten een nog betere service en ervaring bieden. Daarvoor komen ze graag bij je terug.

Versterk je marktpositie

Bang afwachten tot een innovatieve start-up je sector op zijn kop zet? Win voorsprong op je concurrenten door te digitaliseren: zo ben je niet langer de speelbal van innoverende competitie.

Digitaal succes  
begint met de juiste mindset     

Digitalisatie is meer dan een website voor je bedrijfHet is een voortdurend proces dat je op alle aspecten van je onderneming kunt toepassen, zoals je 

  • visie en (digitale) cultuur 
  • digitale strategie  
  • customer support en klachtafhandeling 
  • logistieke proces 
  • ... 

Moet je die verbeteringen allemaal in 1 keer doorvoeren? Nee, maar het loont om er actief aandacht aan te bestedenzo mis je de digitale sneltrein niet en schep je vertrouwen bij je klanten 

Vraag-maar-raak en betaal wat je wilt!

Ben ik de persoon die je bedrijf nodig heeft? Toets het eens af tijdens een vrijblijvend 1 op 1 vraag-maar-raakgesprekGeen verkooppraatje, wel een uur waarin je onbeschaamd al je (digitale)marketing- en automatisatievragen op mij als expert mag afvuren. 

Daarna betaal je wat je wilt en áls je dat wilt. 

Klinkt goed? 

Klaar om te starten met je digitale roadtrip?

Digitalisering met slimme marketing en communicatie te doen leven in je onderneming.

Interactieve workshops te houden en te herdenken en hervormen.

✅ Je digitale overstap te vereenvoudigen met opleiding en begeleiding.

✅ Je vooruitgang te blijven monitoren zodat je digitaliseringsverhaal succesvol blijft . 

Contacteer me voor meer informatie >>
Comm.V. Lorem Ipsum Communications - Louis van Doornestraat 12, 9900 Eeklo - 0472/66.55.38 - mike@atthecrossroad.be
privacy policy 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram